A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713622951.3922.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CNA a amendat RCS&RDS; pentru ca a scos un program din grila
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-02-2012, ora 09:01

CNA a amendat RCS&RDS; pentru ca a scos un program din grila

Articol de Cristian Amariei

Compania de telecomunicatii RCS&RDS a fost amendata, marti, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA) pentru excluderea din grila a televiziunii National 24 Plus, un post care este obligatoriu la retransmisie pentru operatorii de cablu.

RCS&RDS a scos televiziunea National 24 Plus din grila sa digitala din intreaga tara, dar si din pachetele sale analogice din peste 20 de localitati din tara, din 22 ianuarie, a declarat directorul de licente si dezvoltare al televiziunii, Nicoleta Popa, prezenta marti la sedinta CNA, potrivit Mediafax.

La propunerea lui Christian Mititelu, membru al CNA, compania RCS&RDS a fost amendata cu 100.000 de lei.

Sanctiunea a fost aplicata in baza articolului 82 din Legea audiovizualului, care regmenteaza principiul "must carry", ce prevede televiziunile pe care operatorii de cablu trebuie sa le retransmita obligatoriu in grilele lor.

Totodata, societatea a incalcat articolul 74 din Legea audiovizualului, potrivit caruia "distribuitorii de servicii pot modifica structura ofertei de servicii de programe retransmise numai cu acordul Consiliului".

In cazul in care nu introduc in grilele lor o televiziune obligatorie la retransmisie, operatorii de cablu risca sa fie sanctionati de CNA cu amenzi cuprinse intre 10.000 lei si 200.000 de lei.

CNA a mai amendat RCS&RDS pe 14 decembrie cu 100.000 de lei pentru a scos din grila, in Arad, televiziunea regionala West TV, un post care este de asemenea obligatoriu la retransmisie.(ziare.com)

Foto: tweeknax.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii