A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713987334.7648.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CFR a ieftinit masiv biletele de tren spre Litoral
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-07-2016, ora 09:02

CFR a ieftinit masiv biletele de tren spre Litoral

Articol de Cristian Amariei
Biletele de tren puse in vanzare de transportatorul feroviar de pasageri CFR Calatori, pe ruta Bucuresti-Constanta, pe Trenurile Soarelui, se ieftinesc cu pana la 35% in perioada weekend-ului, pornind de la 23,07 lei, pe fondul competitiei venite din partea transportatorilor privati, potrivit unui comunicat publicat vineri de CFR Calatori.

Reducerile anuntate acum de CFR Calatori sunt aplicate in cadrul programului ”Biletul de weekend”, care ofera posibilitatea de a calatori cu reduceri de pana la 35% pe orice ruta tur-retur, cu orice tren, in functie de numarul weekend-urilor alese dintr-o luna, potrivit News.ro.

”La Trenul Tineretului, Bucuresti – Constanta, pretul este 23,07 lei pe calatorie, in loc de 33,40 lei cat ar fi tariful standard la trenul Regio”, se arata in comunicat.

Pe ruta Pitesti – Constanta, biletul ajunge la 30,29 lei, in loc de 44,50 tariful standard la tren Regio.

Cu Trenurile Soarelui, pe ruta Bucuresti Nord – Constanta, pretul ajunge la 40,36 lei pentru trenurile care merg in regim de InterRegio, in loc de 60 lei cat sunt tarifele standard.

Pe ruta Ploiesti Vest – Constanta, pretul poate ajunge la 44,78 lei, in loc de 66,80 lei, pe tronsonul Brasov sau Caracal spre Constanta la 53,30 lei, in loc de 79,90 lei, iar dinspre Craiova sau Iasi spre Constanta pretul poate fi 60,84 lei, in loc de 91,50 lei la tariful standard. Toate preturile mentionate includ si tariful de rezervare loc, in valoare de 3,90 lei.

Achizitionarea Biletului de weekend se poate face numai de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR.

CFR Calatori a lansat, in iunie, programul estival de transport Trenurile Soarelui, prin care sunt introduse 40 de trenuri suplimentare catre Litoral in perioada vacantelor de vara.

CFR Calatori este principalul operator pe piata de transport de pasageri pe calea ferata, cu o cota de 82% dupa indicatorul cheie al sectorului - tren-kilometri -, pe baza caruia se analizeaza performantele companiei in contractele de servicii incheiate cu Ministerul Transporturilor.

In prezent, patru operatori privati concureaza CFR Calatori pe piata transporturlui feroviar de calatori: Regiotrans, Transferoviar Calatori, Interregional Calatori si Softrans.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii