A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714181718.9717.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CE SALARIU cer tinerii aflati la PRIMUL JOB din viata lor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
11-04-2014, ora 15:42

CE SALARIU cer tinerii aflati la PRIMUL JOB din viata lor

Articol de Cristian Amariei

Tinerii fara experienta de munca se asteapta sa primeasca un salariu intre 800 si 1.200 de lei, fiind constienti ca, in lipsa experientei, nu poti avea asteptari mai mari.

Tinerii considera ca independenta financiara ar trebui atinsa dupa varsta de 25-26 de ani, dupa ce au acumulat cativa ani de experienta pentru a putea obtine un venit mai mare, potrivit raportului ,,Financial Behaviour: Bugetul de venituri si cheltuieli al nativilor digitali din Romania".

Atunci cand ies in oras, baietii cheltuie mai mult decat fetele. Intr-o seara ei cheltuie intre 50 si 100 de lei pe bauturi alcoolice, tigari si mancare. Fetele cheltuie mai degraba la iesirile la pizza, fast-food sau la o cafenea, intre 10 si 50 de lei.

Circa 20% dintre adolescenti (cu varste intre 14-18 ani) declara ca sunt motivati de parinti cu bani pentru ajutorul la treburile din casa si pentru rezultatele bune de la scoala. 85% dintre adolescenti (14-18 ani) spun ca parintii ii ajuta cu bani pentru a-si cumpara mai repede lucruri pentru care strang si ei bani.

Mai multe pe Forbes.

Foto: cyprusjobsnetwork.com

     
Tag-uri: experienta, interviu, job
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii