A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713470493.1598.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bugetarii primesc tichete de vacanta, in valoare de pana la 5.100 lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
04-06-2014, ora 15:08

Bugetarii primesc tichete de vacanta, in valoare de pana la 5.100 lei

Articol de Cristian Amariei

Bugetarii beneficiaza de faptul ca ne aflam in an electoral si vor primi tichete de vacanta in valoare de maxim 5.100 de lei. Decizia a fost luata marti de Camera Deputatilor, care este camera decizionala in acest subiect, scrie realitatea.net.

Tichetele nominale vor putea fi folosite numai in tara, inclusiv in pensiuni agroturistice, si nu pot fi facute cadou altcuiva, informeaza Economica.net.

Tichetele vor fi acordate in institutiile publice, regiile autonome, societatile comerciale la care statul este actionar majoritar si companiile nationale.

Potrivit proiectului de lege, adoptat de deputatii din Comisia pentru Industrii si Servicii, "nivelul maxim al sumelor care pot fi acordate salariatilor sub forma de vouchere de vacanta reprezinta contravaloarea a 6 salarii de baza minime brute pe tara garantate in plata, pentru un salariat, in decursul unui an fiscal".

Foto: lideruldeopinie.ro

     
Tag-uri: tichete, vacanta, bugetari
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii