ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-09-2014, ora 15:34

Braconieri prinsi in flagrant de politistii galateni

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au depistat pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, doi barbati care pescuiau in fluviul Dunarea fara a detine documentele necesare desfasurarii acestei activitati.

La sfarsitul saptamanii trecute politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia combaterii braconajului piscicol cu salupa CLASS 316, au depistat pe fluviul Dunarea, in zona Priza Dunarii, doi barbati care desfasurau activitati de pescuit.

Cei doi barbati, cetateni romani, in varsta de 37 respectiv 38 ani, pescuiau dintr-o barca de fibra, la care aveau atasat un motor, cu ajutorul a doua plase de pescuit tip setci, cu lungimea totala de 265 m, latimea de 2,5 m si marimea ochiului de 45 x 45 mm.”, informeaza ITPF Iasi.

In urma verificarilor specifice efectuate politistii de frontiera au stabilit ca cei doi nu detin documentele necesare desfasurarii activitatii de pescuit comercial.

Politistii au retinut cele doua plase de pescuit, in valoare de 3.500 de lei, in vederea confiscarii si au intocmit pe numele barbatilor dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de pescuit comercial sau sportiv fara licenta sau autorizatie de pescuit.

Foto: gazetabt.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii