A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714177558.2495.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Berea in curele de slabire: ingrasa sau nu?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-06-2016, ora 09:35

Berea in curele de slabire: ingrasa sau nu?

Articol de Madalina Irimia
Consumata moderat, berea nu ingrasa – acesta este verdictul dat de nutritionisti care pun accentul pe un aspect foarte important pentru a ne bucura din plin de posibilele beneficii nutritionale ale acestei bauturi-aliment: moderatia!

Posibile beneficii nutritionale cu un aport minim de calorii

“Odata cu anotimpul cald, preocuparea noastra pentru a ne mentine silueta se accentueaza. Astfel, vara ne alegem cu o si mai mare atentie alimentele si bauturile pe care le consumam. Printre bauturile supuse testului caloriilor se afla si berea. De aici vine si intrebarea: berea ingrasa sau nu? Raspunsul este NU, iar cercetarile recente sustin acest lucru. Berea consumata in cantitati moderate, asociata unei alimentatii echilibrate si exercitiului fizic, poate face indiscutabil parte dintr-un stil de viata sanatos”, declara dr. Corina Zugravu, Presedintele Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie.

Potrivit nutritionistilor, anumite substante derivate din hamei ar putea contribui la prevenirea obezitatii, imbunatatind metabolismului lipidelor si controland depunerea excesiva a grasimii pe vasele de sange.

Din punct de vedere al aportului caloric, berea are un continut mic de calorii, iar daca este consumata cu moderatie nu ingrasa, spun specialistii: “350 de ml de bere contin 150 de calorii, 13 g de carbohidrati, 1.5 g de proteine, 0 g de grasimi si 5% alcool. Pe buna dreptate, berea poate face parte dintr-un stil de viata sanatos datorita in special continutului sau de peste 90% apa si a unui aport de vitamine importante pentru starea de bine a organismului, vitaminele B2 si B6, alaturi de sodiu”, mai afirma dr. Corina Zugravu.

Berea in curele de slabire

Consumata moderat, berea nu pune in pericol dieta persoanelor care isi doresc sa slabeasca, spun nutritionistii. Fabricata exclusiv din ingrediente naturale - apa, cereale si hamei - berea aduce organismului un aport de minerale, vitamine si antioxidanti esentiali. Nu in ultimul rand specialistii precizeaza ca berea nu contine colesterol, iar cantitatea de zaharuri este scazuta.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii