ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-01-2015, ora 11:27

Bauturi naturale care te energizeaza pe loc

Articol de Madalina Irimia
Daca citesti aceste randuri la ora pranzului, cand deja ai servit pachetul cu mancare facut cu grija de cu seara, e foarte probabil sa dai buzna la aparatul de cafea pentru o doza-soc de cafeina sau, si mai rau, la magazinul din colt pentru o bautura energizanta. inainte de a face asta, opreste-te 3 minute si citeste urmatoarele randuri. iti garantez ca la sfarsit imi vei multumi!

O doza de energizant contine aproximativ 50 de grame de zahar, cafeaua de la tonomat numai cafea naturala nu e...prin urmare, nu mai bine alegi un ceai din plante, un smoothie delicios sau banala apa? Desi energizantele promit o revigorare instant a energiei si agilitatii mentale, acestea au efect doar pe termen scurt de 1-2 ore, dupa care te vei simti mult mai obosit si, mai grav, cu simptome precum anxietate, aritmii cardiace sau insomnie.

Sa vedem in continuare care sunt alternativele sanatoase si naturale la aceste bauturi energizante.

Sucuri verzi – legumele cu frunze inchise la culoare, cum este spanacul, varza kale sau patrunjelul sunt perfecte pentru a pune corpul si mintea in priza. impreuna cu o mana de cereale si cu ajutorul nutrientilor si vitaminelor din plantele mai sus amintite, vei avea parte de un boost neasteptat de energie sa iti duci la bun sfarsit sarcinile de la job, dar si sa ajungi fresh acasa dupa o zi lunga de munca.

Shake-uri proteice – adeseori, lipsa de proteine este cauza oboselii de dupa-amiaza. Solutia: o bautura satioasa, cu carbohidrati sanatosi. Avantajele unui shake proteic sunt mult mai mari fata de o masa solida atunci cand esti pe fuga sau cand nu poti pleca de la birou.

Integral pe csid.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii