A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714053785.0238.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bautura care iti curata ficatul si iti intareste imunitatea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-04-2015, ora 12:07

Bautura care iti curata ficatul si iti intareste imunitatea

Articol de Madalina Irimia
Nu ai nevoie de doua ingrediente pentru a-ti curata ficatul si a-ti intari imunitatea. Vezi care sunt si cum trebuie sa le prepari.

Pentru aceasta bautura miraculoasa nu ai nevoie decat de lamaie si zer. Zerul este bogat in acid lactic, enzime, proteine, vitaminele B6, B2, B12, K si C, potasiu, calciu, magneziu, fostof si amino-acizi, potrivit worldhealthinfo.net. De sute de ani, este folosit ca remediu pentru stimularea apetitului si imbunatatirea digestiei. Studiile din zilele noastre au dovedit ca previne hipertensiunea, micsoreaza considerabil riscul de atac cerebral sau infarct, regleaza nivelul de colesterol, creste masa musculara, previne osteoporoza, intareste sistemul imunitar si te scapa de stres.

Cum prepari sucul care iti curata ficatul

Pentru aceasta bautura, trebuie sa fierbi un litru de lapte si sa adaugi in el sucul de la o lamaie, cat este inca fierbinte. Lasa-l sa se raceasca si vei observa ca un lichid verzui si transparent se va forma la suprafata. Acesta este zerul pe care trebuie sa il bei. Pune-l intr-un recipient separat si pastreaza-l la frigider. La fiecare masa, amesteca o lingura de zer cu 200 de ml de apa si bea zeama obtinuta. Cu aceasta solutie vei scapa si de arsurile stomacale.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: bautura, imunitate, ficat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii