A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714158007.4178.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Basescu ii recomanda lui Gorghiu sa nu respinga ideea unei coalitii la guvernare cu PMP
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-12-2016, ora 10:10

Basescu ii recomanda lui Gorghiu sa nu respinga ideea unei coalitii la guvernare cu PMP

Articol de Cristian Amariei
Traian Basescu, presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), a afirmat miercuri, la Constanta, cu ocazia unui miting electoral, ca nu exclude o colaborare a formatiunii sale intr-o coalitie de guvernare cu PNL, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, el sugerandu-i totodata liderului liberal, Alina Gorghiu sa nu mai repudieze public o astfel de solutie pentru formarea unui guvern.

"Cred ca vom obtine un rezultat bun la Constanta, un rezultat care sa ne permita ca incepand cu data de 12 (decembrie n.red.) sa intram in discutii cu partidele ca sa gasim o solutie. Cu cine nu se poate gasi o solutie comuna, si exclud orice participare a noastra la un guvern condus de PSD, sau cu PSD partid majoritar, intr-o coalitie. Exclud orice colaborare cu PSD. Este adevarat si doamna Gorghiu, pe unde poate, striga ca ea nu vrea cu PMP. Ma rog, nu as vrea sa i se intample ca la locale cand ne cauta, dar prea tarziu", a afirmat Basescu.

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a exclus miercuri o guvernare alaturi de PSD si PMP, ea adaugand ca din viitorul Cabinet ar putea face parte si profesionisti.

Ea a sustinut ca PSD "arunca pe piata scenariul apropierii de PNL". "Eu mai bine stau in Opozitie decat sa guvernez cu PSD", a adaugat liderul PNL.

In opinia acesteia, Traian Basescu nu va intra in Parlament. "Daca intra in Parlament, este o varianta de nefrecventat de catre PNL", a mai spus Gorghiu.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii