A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713890313.5768.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Basescu, despre propunerea ANAF privind operatiunile cu cardul: „Este ideea SRI care vrea sa supravegheze toata populatia”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-07-2016, ora 14:10

Basescu, despre propunerea ANAF privind operatiunile cu cardul: „Este ideea SRI care vrea sa supravegheze toata populatia”

Articol de Cristian Amariei
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca in spatele propunerii ANAF de a monitoriza tranzactiile cu cardul se afla Serviciul Roman de Informatii.

"Cine crede ca aceasta este constructia ANAF se inseala. Aceste informatii se vor strange pe serverele SRI. in niciun caz nu este ideea ANAF. Este ideea unei institutii care vrea sa supravegheze toata populatia. Oamenii acestia s-au imbolnavit de putere. Trebuie sa renuntam la ideea de supraveghere a populatiei", a declarat fostul presedinte Traian Basescu.

Fostul presedinte a amintit ca a detasat la ANAF 50 de ofiteri SRI pentru a facilitat inspectorilor ANAF accesul la informatiile SRI.

"Este incredibil ce le-a dat prin cap. Este o batalie teribila pentru putere dupa ce am plecat eu de la Cotroceni. Parlamentul trebuie sa transeze lucrurile acestea. Eu militez pentru schimbarea generalilor care sunt in functie de 10 ani. Unora dintre ei puterea le-a luat mintile si au inceput sa se creada mesianici", a punctat Basescu.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) vrea sa aiba acces la toate datele privind platile efectuate cu cardul de catre persoanele fizice la POS-urile instalate in magazine, masura fiind propusa in cadrul proiectului de conectare a tuturor caselor de marcat ale firmelor la sistemul informatic al Fiscului, arata un proiect de Hotarare de Guvern publicat in 12 iulie de catre Ministerul Finantelor.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii