A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714004710.8287.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Basescu: „Si in Republica Moldova poporul este mai intelept decat politicienii”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
30-06-2015, ora 10:14

Basescu: „Si in Republica Moldova poporul este mai intelept decat politicienii”

Articol de Cristian Amariei
Fostul presedinte Traian Basescu a salutat victoria obtinuta duminica in alegerile locale de primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, in fata socialistei Zinaida Greceanii.

"Si in Republica Moldova poporul este mai intelept decat politicienii! Duminica, Dorin Chirtoaca a castigat Chisinaul, iar profesorul Nicolae Dandis a castigat la Cahul. Amandoi, pro-europeni si pro-romani. Lovitura grea pentru sustinatorii Moscovei, dar rezultate datatoare de speranta pentru evolutia viitoare a tarii. Acum, dupa proba de foc a alegerilor locale, ramane ca toate cele trei partide pro-europene sa formeze un guvern prin care sa-i lase pe comunisti si socialisti in opozitie si sa reia cursul democratic al reformelor necesare Republicii Moldova. Sunt sigur ca se poate", a scris pe Facebook Traian Basescu.

Dorin Chirtoaca a obtinut, duminica, al treilea mandat de primar al capitalei Moldovei, cu 53,54 la suta din voturile exprimate, in turul al doilea al alegerilor locale. In varsta de nici 37 de ani, Dorin Chirtoaca este primar al Chisinaului din anul 2007.

Sambata seara, Traian Basescu si-a anuntat, tot pe Facebook, sustinerea pentru primarul Chisinaului, exprimandu-si convingerea ca "alegerea lui Dorin Chirtoaca pentru un nou mandat de primar ar confirma atasamentul basarabenilor fata de libertate si demnitate".

"Votul de la Chisinau are pentru Uniunea Europeana semnificatia vointei cetatenilor capitalei Republicii Moldova de apropiere de valorile europene sau de respingere a acestora", mai sustinea atunci fostul presedinte.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii