ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-10-2014, ora 12:22

Basescu: „Imi pare rau ca romanii au de ales intre o marioneta a PSD-ului si un incompatibil”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca "ii pare rau" pentru ca romanii au de ales la alegerile prezidentiale intre "o marioneta a propriului lui partid, parte a sistemului corupt din PSD, si altul care este incompatibil".

"Imi pare rau ca romanii au de ales intre o marioneta a PSD-ului si un alt candidat care, din pacate, din dorinta de a parveni in functii cu orice pret, nu a tinut cont ca asupra lui plana riscul incompatibilitatii, care se poate manifesta inclusiv dupa inceperea mandatului", a declarat Basescu.

Seful statului a tinut sa precizeze ca, in cazul de incompatibilitate a candidatului Klaus Iohannis, "o decizie a instantei dupa validarea mandatului suspenda exercitarea functiei de catre presedinte".

"Este situatia pe care o blamam toti, cei responsabili, inclusiv legat de parlamentarii care au fost constatti prin hotarari definitive si irevocabile a fi incompatibili, si le cerem sa isi inceteze mandatele de parlamentari, chiar daca ei erau consilieri la momentul la care au fost in aceasta situatie", a precizat Basescu.

Sursa: mediafax.ro
Foto: paginadepolitica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii