A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713886956.2543.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Basescu: „E clar ca serviciile secrete s-au implicat in campanie. Voi avea o discutie cu serviciile luni, dupa primul tur. Cativa oameni au sarit calul”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-10-2014, ora 09:48

Basescu: „E clar ca serviciile secrete s-au implicat in campanie. Voi avea o discutie cu serviciile luni, dupa primul tur. Cativa oameni au sarit calul”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca este clar ca serviciile secrete s-au implicat in campania electorala, dand asigurari ca va analiza cu toata seriozitatea problema si ca aceasta nu va ramane doar o afirmatie.

Intrebat daca apreciaza ca serviciile s-au implicat in campania electorala, Traian Basescu a raspuns: ”Categoric, da, si va asigur ca nu va ramane doar o singura afirmatie”.

Presedintele a continuat: ”Este clar ca serviciile s-au implicat, este clar ca au fost lucruri in neregula” si a mentionat ca ”inca din 10 septembrie 2014” i-a chemat pe sefii celor doua servicii, SIE si SRI, si prim-adjunctii, Coldea si Predoiu si i-a atentionat sa nu se implice in campania electorala.

Implicarea lui Melescanu cred ca nu mai are nevoie de demonstratii. (...) Probabil a plecat de la mine Melescanu si apoi a inceput sa isi stranga semnaturi pentru candidatura”, a spus Traian Basescu la B1 TV.

Potrivit lui Traian Basescu, faptul ca Melescanu nu i-a spus ca doreste sa candideze si apoi, cu diverse organizatii, a strans semnaturi ”este o clara implicare a Serviciului in jocuri politice”.

Despre aparitia fotografiilor cu Elena Udrea, la Paris, alaturi de sefa DIICOT, presedintele Traian Basescu a precizat ca ”ceea ce s-a intamplat astazi reprezinta din nou o proba ca serviciile sunt implicate”.

Va asigur ca voi analiza cu toata seriozitatea, iar cine crede ca m-am culcat acasa si astept sa se faca 21-22 decembrie, se insala. Eu am spus ca sunt presedinte pana pe 21 decembrie, la ora 24.00”, a mai spus Basescu.

El a continuat: ”Marea batalie este cine va fi presedinte, pentru ca unii il sustin Ponta si altii, care stiu ca vor fi scurtati de cap, cand vine Ponta, din serviciu, il sustin pe Iohannis. Acest lucru il stiu foarte bine”. El a mentionat ca este important ce se intampla cu cele cinci, sase, sapte opt procente ale Elenei Udrea.

Sursa: mediafax.ro
Foto: paginaeuropeana.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii