A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713278875.4813.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Basescu: Am fost acasa la Elena Udrea, in arest. incerc sa o conving ca nu am abanadonat-o
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
25-02-2015, ora 09:11

Basescu: Am fost acasa la Elena Udrea, in arest. incerc sa o conving ca nu am abanadonat-o

Articol de Madalina Irimia
Traian Basescu a afirmat ca de cand Elena Udrea este in arest la domiciliu, a fost acasa la aceasta sa o viziteze, precizand ca incearca sa o convinga ca nu a abandonat-o.

”Nu o considerati pe Elena Udera un copil pe care o duci de mana. in toata perioada asta de cand ii este foarte greu sa stiti ca sunt unul dintre cei care vorbeste cu ea in fiecare zi, ma duc la ea in arest, la ea acasa. Incerc sa o conving ca nu am abandonat-o. Am fost la doamna Udrea acasa, in arestul la domiciliu, am nimerit cand erau avocatii. Eu o stiu ca om. Nu avea cum sa ia bani. Maine se judeca arestarea, nu fac niciun comentariu in ceea ce priveste dosarele Elenei Udrea, pentru ca ii fac rau si nu vreau. Eu stiu de la doamna Udrea si stiu foarte multe informari pe care le primea ca beneficiar legal, de care tinea cont. Cand a primit informatia ca o firma are activitati susceptibile a fi puse sub semnul intrebarii si a chemat subordonatii si i le a spus incetati orice actiune cu firma asta”, a mai precizat fostul sef de stat.

Basescu a mai precizat ca in opinia sa, au existat prea multe cereri de arestare:

”Singurul lucru care mi se pare excesiv: numarul mare de cereri de arestare. Exista aceasta presiunea. Parca incep sa se axeze prea mult pe aceste declaratii, pe denunturi. Pe langa ele parca trebuie sa mai pui ceva (...) Spui ca ai luat 900.000 de dolari de la o firma, nu te-ai uitat in ea si i-ai dus la ministru. Spui in declaratie ca nici nu stii nimic. Pai cum, tu nu stii nimic. ti-au trecut 900.000 de dolari si tu nu ai luat nimic, macar o mie de dolari. Va garantez ca doamna Udrea nu bate la usa niciunui barbat...din proprie initiativa. Eu sper sa nu fie condamnata pentru ca e cea mai mare investitie politica pe care am facut-o. Am vazut rata de succes al DNA. E 90%. Nu e 100%. Asadar, doamna Udrea poate intra in cele 10%”, a mai spus fostul presedinte.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii