ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-04-2015, ora 12:23

Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole, condamnat la inchisoare pentru trafic de persoane

Articol de Cristian Amariei
Sorin Urziceanu, barbatul care i-a vandut Furadan cantaretei Madalina Manole, a fost condamnat la 6 ani si 6 luni de inchisoare pentru trafic de persoane.

Timisoreanul Sorin Urziceanu a fost condamnat la 6 ani si 6 luni de inchisoare, dupa ce a fost judecat pentru asocierea pentru savarsiri de infractiuni. Acesta i-a vandut Furadan Madalinei Manole in urma cu cinci ani. El facea parte dintr-o retea de traficanti de persoane alaturi de un barbat din Costa Rica, un senegalez si un alt roman, potrivit wowbiz.ro.

Conform rechizitoriului, Urziceanu a fost surprins de politistii de la Vama Turnu din Arad in timp ce incerca sa scoata din tara doi irakieni. Acestia ar fi platit cate 200 de euro, jumatate din bani revenindu-i lui Urziceanu. Irakienii proveneau dintr-un centru de transfugi din Bucuresti si doreau sa intre in spatiul Schengen prin Ungaria.

In 2011, barbatul fusese condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de stupefiante, dupa ce i-a vandut Madalinei Manole printr-un intermediar o sticla de Furadan, substanta interzisa in Romania. Judecatorii de la Tribunalul Timis au cumulat cele doua pedepse si au hotarat ca Urziceanu trebuie sa execute 6 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Madalina Manole s-a sinucis in dimineata zilei de 14 iulie 2010, inghitind o cantitate mare de Furadan.

Decizia nu este definitiva si a fost atacata de Urziceanu cu Apel. Acesta se va judeca la inceputul lunii viitoare.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii