A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714018764.7572.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Barbati fatali din tata-n fiu. Copiii lor le seamana perfect si frang mii de inimi!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-08-2014, ora 13:01

Barbati fatali din tata-n fiu. Copiii lor le seamana perfect si frang mii de inimi!

Articol de Cristian Amariei
Se pare ca in familiile vedetelor nu se mosteneste doar talentul, ci si frumusetea. Fiii celor mai ravniti barbati din showbiz le calca si ei pe urme.

Iata cine sunt noii crai care isi fac incet, dar sigur loc printre cei mai cuceritori barbati din lumea mondena.

1. Alex Bittman

Fiul lui Dan Bittman, Alex, este un adevarat Don Juan. La doar 14 ani, i s-a dus deja vestea ca este un mare cuceritor. Este mereu inconjurat de fete si admiratoare, iar fotografiile pe care acesta le posteaza pe Facebook stau ca marturie ca adolescentul abia mai faca fata cuceririlor.

2. Raducu Mazare

Unul dintre cei mai cunoscuti Don Juani din showbizul romanesc este nimeni altul decat edilul de Constanta, Radu Mazare. Se pare insa ca aschia nu sare departe de trunchi, caci si fiul sau, Raducu, ii seamana perfect. Juniorul primarului din Constanta este mereu asaltat de femei frumoase, insa cel mai mult ii plac brunetele. Acestea trebuie sa fie insa neaparat "inalte, slabute, frumoase", dupa cum chiar Raducu o spune.

3. Alex Piturca

Alex Piturca, fiul cel mare al lui Victor Piturca, este cunoscut in lumea mondena ca un mare crai. La fel ca tatal sau, Alex este irezistibil in fata tinerelor. Cu toate acestea, se pare ca Piturca Jr s-a cumintit de la o vreme incoace, caci are o relatie de mai multe luni cu o brunete focoasa, pe care intentioaneaza sa o ia de sotie, dupa cum au dezvaluit prietenii sai.

Continuarea pe ele.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii