A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713536094.8034.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

BREXIT: David Cameron marturiseste: „Imi pare rau pentru rezultatele referendumului”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-06-2016, ora 09:50

BREXIT: David Cameron marturiseste: „Imi pare rau pentru rezultatele referendumului”

Articol de Cristian Amariei
Prim-ministrul Marii Britanii, David Cameron, a declarat marti, in cadrul Consiliului European ca ii pare rau de rezultatele de la referendum si ca va lucra impreuna cu succesorul sau pentru a asigura o legatura stransa cu blocul UE, scrie Hotnews.ro.

"Mi-as fi dorit sa castig referendumul... sunt trist", a declarat el pentru Reuters.

"Dar, eu sunt mai preocupat de Marea Britanie si de obtinerea relatiilor drepte cu Europa", a declarat Cameron, adaugand ca va face tot posibilul pentru a "incuraja o relatie stransa".

Exprimandu-si tristetea si regretul fata de decizia Marii Britanii de a parasi UE, David Cmeron a declarata ca tara lui nu va intoarce spatele Europei, dar ar putea in schimb sa construiasca cea mai stransa legatura.

La ultimul summit la care ar putea participa, Cameron a declarata ca in calitate de democrat, a acceptat vointa poporulu, la fel cum au facut-o si alti lideri, intr-o stare de "tristete si regret".

"M-am aruncat in cap, in inima si in sufelt, ca sa pastrez Marea Britanie in UE, dar nu am reusit. Si cand pierzi, trebuie sa spui ca ai pierdut. Am pierdut aceasta... dezbatere si este corect sa predau tara cuiva care sa o duca inainte", a mai declarat acesta.

"Normal ca acum sunt trist, dar sincer, sunt mai ocupat cu obitinerea relatiilor dintre Marii Britanii si Europa."
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii