ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
09-09-2014, ora 12:31

BOMBA ! Ei formeaza cel mai nou cuplu din Romania. Nimeni nu se astepta la asta!

Articol de Cristian Amariei
Se pare ca Maria Marinescu si Augustin Viziru formeaza cel mai nou cuplu in showbiz. Cei doi au petrecut weekendul impreuna.

Proaspat divortata Maria Marinescu si mezinul Augustin Viziru formeaza cel mai nou cuplu, iar cei doi nu au ezitat sa se afiseze impreuna zilele acestea.

Augustin si Maria Marinescu au fost vazuti intr-o postura destul de intima. Cei doi au mers impreuna la film, si au incheiat weekendul intr-un club de fite din capitala. Pana in prezent niciunul dintre ei nu au confirmat relatia, insa surse din anturajul celor doi sustin ca cei doi se vad de ceva vreme.
Maria Marinescu, o mama model!

Chiar daca nu a luat parte la adunarea de fonduri, Maria vrea sa-l duca pe Levin la fundatia respectiva si sa-l invete de la o varsta frageda sa fie darnic cu cei din jur: "O sa ma duc cu el la Fundatia Metropolis. As vrea sa-l invat sa doneze. Eu tot timpul ii spun ca unii copii nu au jucarii si il intreb ce jucarii vrea sa-mi dea sa le dau, iar el imi aduce. Ii explic tot timpul ca e privilegiat. Ceilalti copii plang dupa el, el nu plange dupa nimeni. Se uita ciudat, asa socat la ei", ne-a mai spus designer-ul.

Sursa: cancan.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii