A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714136135.1589.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

BNR a facut anuntul: ce se intampla cu bancile grecesti ce activeaza in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-06-2015, ora 10:14

BNR a facut anuntul: ce se intampla cu bancile grecesti ce activeaza in Romania

Articol de Madalina Irimia
Grecia este cu un picior in afara Zonei Euro. Negocierile de sambata cu creditorii internationali, ultima sansa pentru evitarea falimentului, au esuat. Atena nu va primi fondurile de care are nevoie pentru a achita, marti, pe 30 iunie, o rata de 1,6 miliarde de euro catre Fondul Monetar International.

Duminica dimineata, parlamentul grec a aprobat planurile premierului Alexis Tsipras de a organiza un referendum, la 5 iulie, pe tema propunerilor de reforme ale creditorilor internationali ai Greciei.

Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, a afirmat ca bancile romanesti cu actionariat elen Alpha Bank, Bancpost, Banca Romaneasca si Piraeus Bank nu vor fi afectate deoarece au fost incheiate acorduri de compensare cu bancile mama din Grecia, potrivit zf.ro.

Suciu spune ca nu au fost luate masuri speciale si nici nu au fost sedinte convocate de BNR cu sefii din sistemul bancar in ultimele 24 ore, desi situatia din Grecia s a acutizat de ieri, dupa ce guvernul Tsipras a anuntat convocarea unui referendum privind adoptarea noilor masuri cerute de creditori.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Ion,  29.06.2015 11:57

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii