A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713599698.6646.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Avocatii preferati ai lui Traian Basescu au intrat in vizorul DIICOT. Ce au descoperit procurorii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-02-2016, ora 14:04

Avocatii preferati ai lui Traian Basescu au intrat in vizorul DIICOT. Ce au descoperit procurorii

Articol de Madalina Irimia
Perchezitii la avocatii preferati ai lui Traian Basescu. Procurorii DIICOT au ridicat mai multe documente ale unor tranzactii suspecte. Avocatii ar fi ajutat firme din domeniul farmaceutic sa ascunda milioane de euro.

Una din cele mai mari firme de avocatura din Romania, Tuca, Zbarcea si Asociatii a fost calcata de procurorii DIICOT.

Anchetatorii au in vizor intrarea in faliment a celui mai mare distribuitor de medicamente din tara. Practic, procurorii au suspiciuni ca insolventa ar fi masluita astfel incat patronii sa nu plateasca nicio datorie. In plus, o alta firma controlata de aceiasi afaceristi ar fi devenit principalul creditor al distribuitorului de medicamente, iar mai multi producatori de medicamente au fost pagubiti cu sute de milioane de euro.

Anchetatorii au ridicat de la avocati mai multe documente financiare. Au fost descoperite 17 tranzactii suspecte, in valoare totala de 37 de milioane de lei, transmite RomaniaTV.

Procurorii DIICOT fac cercetari fata de "un grup infractional organizat constituit cu scopul de a prejudicia creditorii a doua societati comerciale avand ca obiect de activitate comertul cu produse farmaceutice, prin crearea intentionata a starii de insolventa iar mai apoi falimentul firmelor, activele acestora fiind preluate de catre o alta societate comerciala controlata de catre aceleasi persoane, prin intermediul unor societati comerciale cu sediul in Olanda si Cipru", se spune intr-un comunicat al DIICOT.

In acest caz, a fost inceputa urmarirea penala „in rem” pentru comiterea infractiunilor constituire de grup organizat, delapidare si bancruta frauduloasa.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii