A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713499452.9335.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Avertismentul medicilor cu privire la informatiile de pe net
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-09-2015, ora 14:11

Avertismentul medicilor cu privire la informatiile de pe net

Articol de Madalina Irimia
Marele Internet ne ocupa mare parte din timpul nostru! Citim e-mailuri, intram pe facebook, pe forumuri, traim in virtual tot mai mult.

Acest lucru ne dezvolta anumite capacitati intelectuale, ne ajuta sa avem o viata reala mai buna, mai frumoasa, dar poate deveni si nociv.

Atentie la informatiile de pe internet! Exista un metrix in care puteti intra fara iesire si care va poate face rau! Va doare degetul si aflati de pe net ca acesta este simptomul unei boli grave! De aici si pana la depresie poate fi doar un pas!

Consultati un specialist inainte de a va pune singuri un diagnostic! Unii medicii recomanda sa evitati, totalmente, informatiile de pe internet.

Punerea la punct cu ultimele descoperiri stiintifice si cititul unor documente specializate sunt obligatorii in meseria de medic, asa ca puteti afla de la el direct tot ceea ce va intereseaza! Sursa este sigura in acest caz!

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii