ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-09-2012, ora 12:44

Averea ascunsa a unui american de rand decedat: 7 milioane dolari

Articol de Cristian Amariei

Walter Samasko Jr., un american care parea sarac si parasit de familie, a lasat in urma o avere impresionanta, constand in monede si lingouri de aur.

Un barbat din Nevada, SUA, care a murit in luna mai a acestui an, a lasat in urma o avere despre care nimeni nu stia: 7 milioane de dolari, sub forma de lingouri de aur si monede.

Corpul neinsufletit al lui Walter Samasko Jr. a fost gasit in locuinta sa din Carson City, dupa o luna de la deces.

Tot atunci au fost descoperite si obiectele din aur, ascunse in casa si in garajul barbatului, potrivit publicatiei locale Las Vegas Sun.

Alan Glover, functionar in Carson City, a utilizat o roaba pentru a transporta intr-un loc sigur averea lui Samasko, care include monede din Mexic, Anglia, Austria si Africa de Sud, datand din 1872.

Samasko, a carui varsta nu a fost dezvaluita, nu mai avea serviciu din 1968 si traia exclusiv din investitiile sale: doua portofolii de actiuni, valorand 140.000 dolari si 25.000 dolari.

"Nimeni nu stia ca sta pe o comoara de aur", a declarat Glover.

Walter Samasko Jr. nu avea testament si nu parea sa aiba nici rude apropiate, desi o verisoara de gradul 1 a barbatului, profesorul suplinitor Arlene Magdanz, a fost gasita in San Rafael, California.

Sursa: apropo.ro

Foto: jjb.yuku.com

     
Tag-uri: avere, barbat, deces
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii