ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-07-2014, ora 15:09

Avantajele si dezavantajele varstei de 30 de ani

Articol de Madalina Irimia

Varsta de 30 de ani este considerata cea mai frumoasa pentru reprezentantele sexului frumos, dar sunt si femei care se sperie cand schimba prefixul. Odata cu implinirea varstei de 30 de ani, ai parte atat de avantaje, cat si dezavantaje, important este sa privesti partea plina a paharului si sa te bucuri de ceea ce ai realizat si ce urmeaza sa realizezi.

Pana la varsta de 30 de ani se presupune ca acumulezi ceva experienta de viata si devii mai inteleapta. Nu mai esti tentata sa faci orice pentru a iesi in evidenta si nici nu mai esti dispusa sa pari o rebela doar de dragul de a fi pe placul prietenilor.

De fapt, dupa 30 de ani iti triezi mult mai bine prietenii si iti dai seama ca merita sa-i pastrezi doar pe cei de la care ai ceva de invatat sau pe cei pe care stii ca te poti baza chiar si la greu.

Nu-ti mai pasa atat de mult ce spun ceilalti

Faptul ca dupa varsta de 30 de ani nu-ti mai pasa atat de mult de ce spun ceilalti este un avantaj major, intrucat ai ocazia sa faci lucrurile asa cum vrei, fara sa cazi in plasa compromisului.

De exemplu, nu-ti mai pasa daca partenerul tau incepe sa cheleasca si nu va fi pe placul celei mai bune prietene, nu-ti mai pasa atat de mult de ce va spune mama cand va vedea ca nu este tocmai un magnat si nici nu vei mai pune la suflet rautatile celor din jur, care nu vad cu ochi buni relatia voastra.

Ai mai multa incredere in tine

Un alt avantaj al varstei de 30 de ani este acela ca incepi sa ai mai multa incrdere in tine. Daca te prezinti la un interviu, esti sigura ca poti trece toate probele, iar daca iti propui sa realizezi ceva, nu te lasi pana ce nu obtii ce vrei.

De asemenea, ai mai multa incredere in tine si in ceea ce priveste relatiile de dragoste, astfel ca, odata cu aceasta siguranta, poti sa iti cresti si pretentiile.

Stii in ce directie vrei sa mergi

Dupa 30 de ani, incepi sa te gandesti tot mai mult la viitor si nu lasi nimic la voia intamplarii. Stii exact ce vrei de la viata, iar acest lucru nu poate fi decat in avantajul tau, intrucat iti da ocazia sa te concentrezi asupra lucrurilor cu adevarat importante.

Continuarea pe eva.ro

Foto: guycodeblog.mtv.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii