A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713925435.3952.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Autoturism declarat furat din Turcia descoperit de politistii de frontiera galateni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-09-2014, ora 14:05

Autoturism declarat furat din Turcia descoperit de politistii de frontiera galateni

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea – ITPF Iasi au intocmit lucrare penala unui barbat, care conducea un autoturism ce figura ca fiind furat din Turcia.


Ieri,14 septembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor trecerii frontierei, Haldun S., cetatean turc, in varsta de 58 de ani, care conducea un autoturism marca Fiat Doblo Cargo, inmatriculat in Turcia.

In urma verificarilor specifice efectuate lucratorii nostri au constatat ca seria de sasiu inscrisa in certificatul de inmatriculare nu este identica cu seria poansonata pe sasiul autovehiculului. Extinzand verificarile, colegii nostri au constatat ca autovehiculul respectiv este semnalat ca fiind furat din Turcia.”, au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

In legatura cu cele constatate, barbatul a declarat ca nu a avut cunostinta despre faptul ca autoturismul ar figura ca fiind declarat furat.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt.

Autoturismul in valoare de 15.435 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii