A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714080822.4859.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Astazi incepe sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

EDUCATIE
19-08-2013, ora 08:09

Astazi incepe sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat

Articol de Madalina Irimia

A doua sesiune a examenului national de BACALAUREAT 2013 incepe luni, 19 august, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba si literatura romana (proba A). Proba se va desfasura in intervalul 19 – 20 august si va fi urmata de evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna (proba B) - croata, maghiara, germana, sarba, slovaca, turca si ucraineana -, programata intre 19 si 21 august 2013.

Potrivit Ministerului Educatiei, pentru sustinerea examenului national de bacalaureat insesiunea august-septembrie 2013 s-au inscris aproape 87.000 de elevi.

Subiectele pentru probele de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, respectiv in limba materna, au fost elaborate, la fel ca si in prima sesiune, de catre Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE). Aceste subiecte cuprind texte literare si non-literare, functionale si non-functionale, precum si itemi corespunzatori descriptorilor de competente din programele pentru bacalaureat. Subiectele au un grad de complexitate care sa permita tratarea lor integrala in maximum 10-15 minute.

Foto: mesagerdeconstanta.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii