A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714189531.5177.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Armata SUA estimeaza ca 12.000 de soldati rusi ii sustin pe separatisti in estul Ucrainei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-03-2015, ora 11:48

Armata SUA estimeaza ca 12.000 de soldati rusi ii sustin pe separatisti in estul Ucrainei

Articol de Madalina Irimia
Armata americana estimeaza ca aproximativ 12.000 de soldati rusi ii sustin pe separatistii din estul Ucrainei, a declarat marti seful comandamentului Armatei SUA in Europa, Ben Hodges, relateaza Reuters.

Fortele ruse sunt compuse din consilieri militari, operatori de armament si trupe de lupta, a afirmat Hodges, in timpul unui discurs sustinut la Berlin. El a adaugat ca alti 29.000 de soldati sunt stationati in peninsula Crimeea, pe care Moscova a anexat-o anul trecut dupa separarea acesteia de Ucraina.

In plus, 50.000 de militari sunt pozitionati de partea rusa a frontierei cu Ucraina, in caz ca separatistii prorusi sufera pierderi majore si armata ucraineana castiga teren, a precizat Hodges.

Rusia a negat in mod repetat ca ar sprijini asaltul rebelilor in estul Ucrainei cu trupe si armament, desi Guvernul de la Kiev si statele occidentale sustin ca exista dovezi incontestabile in acest sens.

Peste 6.000 de persoane au fost ucise in estul Ucrainei de la inceputul conflictului armat intre separatistii prorusi si fortele proguvernamentale, in aprilie, potrivit ONU.

Sursa: mediafax.ro
Foto: epochtimes-romania.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii