A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714003353.6303.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Are doar 24 de ani si o avere enorma. Cum isi cheltuie banii cel mai tanar miliardar al lumii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-05-2015, ora 11:46

Are doar 24 de ani si o avere enorma. Cum isi cheltuie banii cel mai tanar miliardar al lumii

Articol de Madalina Irimia
Evan Spiegel a fondat impreuna cu doi prieteni aplicatia Snapchat si a renuntat la studii ca sa se ocupe de afacere. In prezent, tanarul are o avere neta de 1,5 mld. de dolari, suma ce-l plaseaza pe locul 1 in topul celor mai tineri miliardari din lume.

Este CEO-ul uneia din cele mai profitabile companii de IT ale momentului. Snapchat tocmai urmeaza sa primeasca o investitie in valoare de 200 de milioane de dolari de la Alibaba, cea mai mare platforma de comert electronic din China, si are din ce in ce mai multi utilizatori la nivel global. Iar Evan stie ca traieste visul oricarui tanar. La 24 de ani, are tot ce isi poate dori si bani ca sa-si satisfaca orice dorinta.

Fiul a doi avocati instariti din Los Angeles, Evan a avut dintotdeauna bani. La 16 ani, el a primit cadou de la parinti un Cadillac Escalade cu care se deplasa pana la scoala. Parintii lui erau membri unor cluburi exclusiviste si mergeau adesea in calatorii in Europa sau la snowboarding in Canada, cu elicopertul.

Cu toate acestea, atunci cand a trebuit sa-si construiasca afacerea, a ales sa faca asta in casa tatalui sau, deoarece chiria era mai mica.

Imediat ce a inceput sa castige primii bani din Snapchat, el si-a achizitionat o casa in valoare de 3,3 milioane si un Ferrari. Distractia lui consta in plimbari cu elicopterul deasupra LA-ului si calatorii in zone mai putin turistice ale lumii. Anul trecut, tanarul a fost in Londra, Arabia Saudita, Islamabad si Rusia.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: avere, ceo, snapchat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii