ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-02-2014, ora 14:07

"Arata-mi banii!". Metamorfoza pustiului firav si cu ochelari din "Jerry Maguire". Practica jiu-jitsu brazilian si joaca in drame

Articol de Cristian Amariei

Jonathan Lipnicki a debutat la sase ani, in 1996, la Hollywood in filmul "Jerry Maguire" cu rolul pustiului Ray Boyd. Dupa inca un succes cu "Stuart Little", Lipnicki a depasit acum stadiul de copil-actor, transformarea lui fiind una radicala.

Jonathan Lipnicki a debutat in cinematografie alaturi de nume consacrate ca Tom Cruise, Renee Zellweger si Cuba Gooding Jr., replica ultimului din film, "Show me the money" (n.r. - "Arata-mi banii"), devenind una binecunoscuta printre cinefili.

Primul rol a fost de bun augur pentru el, castigand trei premii pentru cea mai buna interpretare a unui tanar actor.

Mai tarziu, in 1999, Jonathan Lipnicki a jucat intr-un alt film de succes, "Stuart Little", schimbarea infatisarii lui nefiind una semnificativa.

Acum, ajuns la 22 de ani, actorul aproape ca nu mai poate fi recunoscut.

De curand, el tocmai a incheiat filmarile pentru un reality show, "Bering Sea Gold", a jucat in serialul "MotherLover" iar in 2013 va avea premiera drama "Tag", in care are un rol principal.

Dar Jonathan Lipnicki nu s-a oprit doar la cariera de actor. Are centura mov la jiu-jitsu si este fascinat de sporturi dure, ca Mix Martial Arts (MMA). El este chiar antrenor in aceasta disciplina, fiind implicat in multe meciuri de antrenament cu elevii sai.

Sursa: mediafax.ro

Foto: magweb.com , 6nobacon.com, atlanticcityblog.caesars.com

     
Tag-uri: actor, infatisare, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii