A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713893812.5329.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Arata asa, dar niciun barbat nu vrea sa ii fie iubit: "E un cosmar sa gasesc pe cineva cu care sa ies la intalnire"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-07-2014, ora 10:24

Arata asa, dar niciun barbat nu vrea sa ii fie iubit: "E un cosmar sa gasesc pe cineva cu care sa ies la intalnire"

Articol de Madalina Irimia

Are 25 de ani, este fotomodel, are un corp de milioane dar se plange ca barbatii o evita si ca nu isi poate gasi un iubit, scrie protv.ro.

Lucy Harrold, un fotomodel britanic de lenjerie intima, a pus bazele unui site de dating, in speranta ca va reusi astfel sa isi gaseasca sufletul pereche, scrie Daily Mail.

Tanara care apare in mod regulat pe copertele revistelor pentru barbati spune ca este un cosmar sa gaseasca un barbat cu care sa iasa la o intalnire: "Nu mai este la fel de usor sa cunosti oameni cum era inainte. Cred ca tipii sunt intimidati cand vine vorba sa abordeze o femeie. Nu am avut noroc in dragoste si este un chin sa-mi gasesc pe cineva pentru ca barbatii presupun din start ca am iubit sau ca nu sunt interesata de ei", a povestit Lucy.

De aceea, Lucy a pus bazele unui site de dating pentru orasul Birmingham si spera sa-si intalneasca astfel alesul: "Oamenii nu ma cred cand le spun ca nu imi gasesc iubit si asa mi-a venit ideea cu site-ul. Sunt o persoana destul de retrasa, asa ca ar fi optiunea perfecta pentru mine sa cunosc pe cineva online", a mai marturisit tanara.

     
Tag-uri: femeie, frumusete, iubit
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii