A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713601453.5658.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aproximativ 65% dintre persoanele care au diabet zaharat sufera de neuropatie diabetica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SANATATE
24-10-2012, ora 05:32

Aproximativ 65% dintre persoanele care au diabet zaharat sufera de neuropatie diabetica

Articol de Madalina Irimia

Aproximativ 65% dintre persoanele care au diabet zaharat sufera de neuropatie diabetica, dar, din pacate, aceasta complicatie a diabetului zaharat este mult subdiagnosticata, sustin reprezentantii Societatii de Neuropatie Diabetica, recent infiintata.

Situatia este cu atat mai grava cu cat efectele neuropatiei diabetice sunt de cele mai multe ori ireversibile, se arata intr-un comunicat al Societatii de Neuropatie Diabetica.

Anvergura neuropatiei diabetice, precum si problematica impusa de diagnosticarea si tratamentul acestei afectiuni care presupune o colaborare multidisciplinara au dus la infiintarea Societatii de Neuropatie Diabetica.

Organizatia cuprinde diabetologi, neurologi, chirurgi, internisti, endocrinologi, cardiologi, medici de familie si de alte specialitati care au legatura cu neuropatia diabetica.

Lansata in cadrul Simpozionului NeuRODiab 2012, Societatea de Neuropatie Diabetica beneficiaza de sprijinul unor personalitati marcante ale lumii medicale.

''Societatea de Neuropatie Diabetica se bazeaza pe o colaborare interdisciplinara si pune accent pe importanta programelor de educatie medicala in randul specialistilor implicati in diagnosticarea si tratarea neuropatiei diabetice, precum si pe necesitatea informarii persoanelor predispuse la neuropatie diabetica si sprijinirea celor care se confrunta deja cu aceasta afectiune'', a declarat prof. univ. dr. Amorin Popa, presedintele Societatii de Neuropatie Diabetica.

Integral pe agerpres.ro

     
Tag-uri: diabet, boala, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii