ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-04-2014, ora 18:15

Anunt de ultima ora in cazul Schumacher: ''Familia este foarte afectata''

Articol de Cristian Amariei

Familia lui Michael Schumacher s-a aratat deranjata de afirmatiile mai multor medici, care au declarat ca fostul pilot de Formula 1 nu poate primi cele mai bune ingrijiri la spitalul din Grenoble unde este internat, scrie sport.ro.

Rudele lui Schumacher au fost deranjate in special de afirmatiile fostului medic oficial din Formula 1, Gary Hartstein, care a spus ca fostul pilot german a fost transportat la ''spitalul gresit'' si ca la Grenoble nu poate primi ingrijirile medicale necesare.

''Familia lui Michael Schumacher este foarte afectata din cauza acestor afirmatii facute fara nicio acoperire. Trebuie sa clarificam aceste lucruri. Ei sunt din exterior si nu au nicio legatura cu cazul Schumacher, sunt doar comentarii si pareri din exterior. Medicii din Grenoble sunt singurii care cunosc cu adevarat situatia lui Michael Schumacher'', a declarat Sabine Kehm, managerul fostului pilot de F1.

Kehm a mai precizat ca nu exista ''nicio urma de indoiala'' fata de medicii care il trateaza pe Schumacher, acestia fiind ''experti in domeniu''.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii