A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714154996.6097.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Antonia si Velea NU CANTA MOCA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
25-08-2014, ora 13:10

Antonia si Velea NU CANTA MOCA

Articol de Madalina Irimia

Antonia si iubitul ei, Alex Velea, faceau parte din lista artistilor care ar fi trebuit sa apara pe scena la editia de anul acesta al Festivalului Callatis din Mangalia. Un conflict organizatoric i-a facut insa sa se razgandeasca.

Potrivit publicului, dar si unei parti a artistilor prezenti, editia de anul acesta a Festivalului Callatis a fost un fiasco. Totul din cauza unei neintelegeri dintre Primparia Mangalia si Primaria Constanta, care a dus la taierea fondurilor alocate acestui eveniment.

Astfel, desi din lista artistilor faceau parte nume mari ale muzicii romanesti, printre care si Antonia si Alex Velea, organizatorii s-au vazut nevoiti sa renunte la o parte dintre ei si sa includa artisti fara pretentii financiare, scrie "ring".

Astfel, vazand ca nu le-ar iesi nimic din participarea la eveniment si, mai mult, fiind indemnati de catre organizatorii evenimentului sa isi gaseasca sponsori, Antonia si Alex Velea au spus "pas" Festivalului Callatis.

Evenimentul in sine a lasat de dorit nu numai din punct de vedere al artistilor, ci si al organizarii, mai arata sursa citata. Celebra scoica de pe scena, emblema a festivalului, a lipsit anul acesta, iar surse din interior spun ca aceasta ar fi fost mutata pe o plaja din Italia.

Asa s-a ajuns ca prezentatorii sa fie pusi in situatia de a-si struni cu greu foile cu programul, iar artistelor le-a fost aproape imposibil sa ramana pe scena cu rochiile frumos asezate.

Sursa: libertatea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii