ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-07-2014, ora 12:44

Antonia recunoaste in premiera relatia cu Alex Velea si arunca bomba: "Sunt insarcinata". Mesajul publicat pe Facebook i-a socat pe fanii sai

Articol de Madalina Irimia

Antonia si Alex Velea nu si-au recunoscut niciodata public relatia si au preferat sa fie discreti de fiecare data cand au fost intrebati daca formeaza un cuplu.

In vara anului trecut, vestea ca Antonia si Alex Velea se iubesc pe ascuns a facut nenumarate valuri in showbiz.

Daca in cazul cantaretei lucrurile erau poate mai simple, artista despartindu-se de Vincenzo Castellano inainte de a incepe povestea cu Velea, in cazul lui situatia era mult mai complicata, acesta divortand de Ana abia la inceputul acestui an.

In ciuda numeroaselor zvonuri cum ca s-ar fi mutat impreuna, Antonia si Alex nu au fost niciodata surprinsi sarutandu-se sau afectuosi unul cu celalalt, iar multi s-au intrebat daca toata povestea este o fabricatie pentru a le spori notorietatea.

Astazi, dupa ce cancan.ro a anuntat in exclusivitate ca Antonia ar fi insarcinata in trei luni si ca ea si Alex vor deveni in curand parinti, cantareata a publicat un mesaj pe contul sau de Facebook in care confirma informatia si recunoaste relatia cu artistul.

Vestea ca va deveni mama pentru a doua oara a venit ca un soc pentru fanii Antoniei, care s-au intrebat daca mesajul a fost publicat cu adevarat de artista sau daca cineva i-a spart contul de pe reteaua de socializare si a postat in numele ei.

Deocamdata, cu exceptia mesajului de pe Facebook, cantareata nu a facut nicio declaratie oficiala cu privire la o posibila sarcina.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii