A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714025359.8303.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Antonia a refuzat si-n Italia sa semneze actul pentru custodia comuna a fetitei sale cu Vincenzo
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
01-09-2014, ora 09:40

Antonia a refuzat si-n Italia sa semneze actul pentru custodia comuna a fetitei sale cu Vincenzo

Articol de Madalina Irimia
Antonia si Vincenzo s-au impacat, doar pentru o zi insa, de dragul Mayei, fetita lor care a implinit, zilele trecute, patru anisori. Doar ca, dupa petrecerea de basm a micutei, cei doi parinti s-au evitat reciproc. Artista i-a dat de inteles fostului sot ca va continua lupta pentru Maya, in instanta, daca nu-i semneaza divortul din culpa comuna.

Antonia si inca sotul sau, Vincenzo Castellano, au renuntat, pentru o zi, de dragul fetitei lor, la toate animozitatile existente intre ei, iar micuta a fost in al noualea cer. in acest sens, italianul a facut o declaratie emotionanta, despre cum s-a simtit “printesa” lor de ziua ei, atunci cand a pozat bucuroasa alaturi de ambii parinti. Vincenzo: „Maya a fost foarte fericita. Antonia a venit special pentru ziua Mayei. Normal ca Maya a fost foarte fericita ca erau ambii parinti alaturi de ea”, spune Vincenzo.

Antonia si Vincenzo au dezgropat insa securea razboiului imediat dupa ce petrecerea de basm a copilei lor, care a implinit patru ani, a luat sfarsit. Asta intrucat, in aceste zile pe care le-a petrecut la Napoli, alaturi de fetita sa, care se afla in grija tatalui si a bunicilor italieni, artista s-a fofilat si nu a vrut in ruptul capului sa ajunga la o intelegere privind custodia comuna a minorei, care ar urma ca pana la opt ani sa locuiasca in Italia.

Mai precis, ea refuza cu indarjire sa semneze actul care ar pune capat razboaielor din instanta, daca sotul sau nu-i acorda divortul din culpa comuna. Acest lucru a fost confirmat si de avocatul vedetei, Ioan Todan.
Antonia nu va semna nimic. Nu exista custodie fara divort”, a declarat acesta pentru Libertatea. Dupa cum se stie, Antonia ii va darui un copil si lui Alex Velea, pe care artistul insa nu-l va putea recunoaste asa usor, daca iubita sa nu va fi divortata.

Sursa: libertatea.ro

Foto: stiri.rol.ro
     
Tag-uri: antonia, vicenzo, custodie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii