ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2012, ora 12:39

Anonymous a spart un site din Romania si a publicat 2,8 GB de informatii confidentiale

Articol de Cristian Amariei

Factiunea romaneasca a grupului de hackeri Anonymous a spart pagina de internet a Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronica (INOE) si a facut publice aproape 2.000 de fisiere confidentiale, scrie International Business Times.

Anuntul a fost facut sambata dimineata pe reteaua de microblogging Twitter. ”Au trecut doua zile de cand ne luptam cu apele furtunoase ale internetului si am reusit, in sfarsit, sa castigam aceasta lupta. De data aceasta, navele noastre au patruns pe INOE si alte domenii subsidiare, unde am gasit niste documente foarte interesante”, sustin hackerii.

Se pare ca circa 2,8 GB de informatii confidentiale au fost sustrase de pe serverele INOE, respectiv 1.810 fisiere din 297 de foldere, iar acestea pot fi descarcate de pe pagina gruparii. ”Acum, sa aruncam cu totii o privire asupra documentelor pentru a vedea ce nu merge bine in aceasta tara”, este indemnul Anonymous.

La ora redactarii acestui material, pagina web a Institutului pentru Optoelectronica nu putea fi incarcata.(gandul.info)

Foto: jurnalul.ro

     
Tag-uri: Anonymous, site, Romania
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii