A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714028774.4133.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Andy Murray a castigat turneul de la Wimbledon. Victorie clara in fata canadianului Milos Raonic
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
11-07-2016, ora 08:42

Andy Murray a castigat turneul de la Wimbledon. Victorie clara in fata canadianului Milos Raonic

Articol de Cristian Amariei
Tenismanul scotian Andy Murray, numarul 2 mondial, a castigat turneul de la Wimbledon, pentru a doua oara in cariera sa, invingandu-l in finala, cu 6-4, 7-6 (7/3), 7-6 (7/2), pe canadianul Milos Raonic, duminica la All England Club.

Murray, in varsta de 29 ani, campionul olimpic en titre, si-a trecut cu aceasta ocazie in palmares al treilea titlu de Mare Slem, dupa cele cucerite in 2012, la US Open, si 2013, pe iarba londoneza. El a intrat in posesia unui cec de 2 milioane lire sterline (2,3 milioane euro), rezervat invingatorului.

Raonic (25 ani), ocupantul locului 7 in clasamentul ATP, aflat la prima sa finala de Grand Slam, a fost recompensat la randul sau cu un cec in valoare de 1 milion de lire sterline.

Jucatorul canadian, nascut la Podgorica, in Muntenegru, a reusit cel mai rapid serviciu de la actuala editie a turneului de la Wimbledon (236,5 km/h), insa nu a reusit sa castige niciun ghem pe serviciul lui Murray, care s-a impus dupa 2 ore si 48 minute de joc.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii