A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714082571.2238.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Andrei Hrebenciuc a fost retinut de procurorii DNA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-10-2014, ora 09:36

Andrei Hrebenciuc a fost retinut de procurorii DNA

Articol de Cristian Amariei
Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a fost retinut de procurorii anticoruptie, joi dimineata, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri, el fiind scos cu catuse la maini din sediul DNA Brasov, unde a fost audiat timp de aproximativ cinci ore. Procurorii DNA Brasov au emis pe numele lui Andrei Hrebenciuc ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

In jurul orei 9.00, Andrei Hrebenciuc a fost scos din sediul DNA Brasov cu catuse la maini si urcat intr-o duba a anchetatorilor. El ar urma sa fie dus in Capitala, la instanta suprema, care va judeca propunerea de arestare preventiva a acestuia.
Fiul lui Viorel Hrebenciuc nu a facut nicio declaratie la iesirea din sediul DNA Brasov. Nici avocatul acestuia nu a facut nicio declaratie, el confirmand doar ca Andrei Hrebenciuc a fost retinut.

Andrei Hrebenciuc a fost audiat timp de aproximativ cinci ore, el ajungand la DNA Brasov in jurul orei 04.00, insotit de tatal sau.

Sursa: mediafax.ro
Foto: incont.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii