A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714173934.8042.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Andra l-a „scos” pe Maruta din faliment
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-10-2014, ora 11:05

Andra l-a „scos” pe Maruta din faliment

Articol de Madalina Irimia
Andra a adus casa de productie a lui Maruta pe profit, dupa ce doi ani a fost in pragul falimentului. Daca in 2011 si 2012 firma era inglodata in datorii, in 2013, dupa implicarea artistei in business, situatia s-a schimbat radical.

Andra nu e singura care aduce acum bani frumosi in casa, ci si sotul ei, Catalin Maruta, nu doar ca angajat la PRO TV, ci si ca actionar principal la Mango Records, o casa de productie pe care prezentatorul a infiintat-o in urma cu trei ani, alaturi de nasii de botez ai fiului sau, Arpad Paszkany si Anamaria Feher.

Inregistrata in octombrie 2011 la Registrul Comertului, firma cu acelasi nume, cu sediul la Cluj, avand ca obiect de activitate productia cinematografica, video si de programe de televiziune, inregistrari audio si activitati de editare muzicala, a fost mai bine de doi ani inglodata in datorii, fara a inregistra profit. In ciuda acestui fapt, Catalin Maruta a crezut in afacerea lui, la fel ca si Andra care, odata ce s-a implicat in bunul mers al acesteia, au inceput sa apara rezultatele mult sperate.

Mai multe pe libertatea.ro
Foto: tvmania.ro
     
Tag-uri: andra, maruta, afacere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii