A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713918250.9794.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ancheta pe piata asigurarilor. Firmele de asigurari ar fi facut schimb de informatii despre clienti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-07-2015, ora 09:48

Ancheta pe piata asigurarilor. Firmele de asigurari ar fi facut schimb de informatii despre clienti

Articol de Cristian Amariei
Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind posibila incalcare a regulilor nationale si comunitare de concurenta de catre Media Xprimm, UNSAR, societatile de asigurare membre UNSAR, precum si alte societati de asigurare. Investigatia are ca obiect un posibil schimb de informatii sensibile din punct de vedere comercial intre concurentii de pe piata serviciilor de asigurare. Investigatia a fost declansata din oficiu, se arata intr-un comunicat al Consiliului Concurentei.

In cadrul investigatiei declansate, Consiliul Concurentei a efectuat inspectii inopinate la sediile UNSAR, Media Xprimm si la sediile unor societati de asigurare membre UNSAR. Documentele ridicate in cadrul acestor inspectii se afla in analiza autoritatii romane de concurenta, in cadrul procedurilor specifice investigatiei.

Inspectiile inopinate reprezinta o etapa preliminara in cadrul procedurilor de investigare a unui posibil comportament anticoncurential. Efectuarea acestor inspectii nu reprezinta o antepronuntare a Consiliului Concurentei in ceea ce priveste vinovatia companiilor investigate si nici in ceea ce priveste rezultatul final al investigatiei declansate.

Din UNSAR fac parte cele mai mari societati de asigurare din Romania. Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR) este o organizatie profesionala care functioneaza din 1994 si are in prezent 21 de membri cu drepturi depline, precum si 4 membri asociati.

Printre numele grele din UNSAR se afla Asiro, Astra Asigurari, Allianz Tiriac, BCR Asigurari de Viata, BRD Asigurari de Viata, Euroins, Garanta, Generali, Groupama, NN Asigurari de Viata, Metropolitan Life.

Media XPRIMM este un grup de presa, relatii publice si evenimente, specializat in piata asigurarilor si in industria de pensii private. Media Xprimm publica revista lunara PRIMM - Asigurari & Pensii, Insurance PROFILE sau Anuarul Asigurarilor.

Cele mai importante evenimente de specialitate in domeniul asigurarilor sunt organizate tot de Media Xprimm, printre acestea fiind FIAR - Forumul International Asigurari-Reasigurari si ICAR-The International Catastrophic Risks Forum.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii