ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
29-06-2016, ora 14:01

Analiza dura a fostului capitan al Romaniei: „M-am saturat de momente zero, nu vine nimeni din urma”

Articol de Madalina Irimia
Fostul capitan al nationalei Romaniei, Razvan Rat, a facut o analiza dura a primei reprezentative.

Veteranul "tricolorilor" a declarat ca s-a saturat de momentele zero de la nationala, el sustinand ca este nevoie de fapte in momentul de fata.

"De fiecare data cand suntem intrebati ce mesaje avem pentru fani, scoatem lozinci care, uite, nu-si mai au rostul. A vorbi nu e relevant deloc!

E foarte important ca oricine va prelua Romania sa poata sa creeze o atmosfera care sa duca la performanta. Nu e nevoie de decretarea unui nou moment zero, ca m-am saturat de ele! Am tot vorbit de momente zero la fiecare campanie, inclusiv in 2008, dupa ce am iesit la Europene, si nu s-a intamplat nimic", a spus Rat pentru Libertatea.

In acelasi timp, fundasul stanga se declara pesimist in privinta viitorului nationalei, declarand ca nu vede jucatori care sa vina din urma si sa fie mai buni decat cei actuali.

"Facand un exercitiu de imaginatie, fara sa-i iau in calcul pe cei 23 care din lotul de la Euro, dupa parerea mea, fara sa jignesc pe nimeni, nu avem nume sau jucatori care sa vina din urma si sa ma convinga ca o sa duca nationala mai sus ca acum!", a mai spus Rat.

Razvan Rat a facut parte din lotul Romaniei de la Euro 2016 si a fost implicat chiar intr-o disputa inaintea si in timpul turneului final.

Rat a fost deposedat de banderola de capitan chiar inaintea Campionatului European, el reactionand destul de dur la adresa selectionerului Iordanescu.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii