A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713940061.1832.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Americanii reactioneaza dur dupa ce Simona Halep a refuzat „blatul”„ in Singapore: „Sunt idioti...”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-10-2014, ora 14:31

Americanii reactioneaza dur dupa ce Simona Halep a refuzat „blatul”„ in Singapore: „Sunt idioti...”

Articol de Madalina Irimia
Jurnalistii americani au reactionat extrem de dur dupa ce Simona Halep a refuzat "blatul" cu Ana Ivanovici de la Turneul Campioanelor si a jucat la victorie.

Dar nu sportiva noastra este tinta, ci acele persoane care sustin ca ar fi fost mai bine pentru ea daca ar fi pierdut clar intalnirea cu Ivanovici.

"Exista si niste idioti irationali care chiar sustin ca Simona trebuia sa piarda intentionat al doilea set al partidei pentru a evita o noua confruntare cu Serena Williams. Evident, acestia nu cunosc inima, spiritul si tenacitatea luptatoarei care este Simona Halep", noteaza cei de la Fans Share.

In continuare, americanii o lauda pe Halep, pe care o aseaza pe aceeasi treapta cu Maria Sharapova.

"E considerata nu doar una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis, ci si una dintre cele mai serioase si mai muncitoare din lume. Ca si Sharapova, este frumoasa, talentata si incredibil de competitiva, dorind sa fie mereu cea mai buna. Simona Halep s-a reprezentat pe ea, tara ei si chiar WTA-ul cu mandrie, jucand la victorie si castigand respectul tuturor", mai scrie sursa citata.

Simona Halep a pierdut finala Turneului Campioanelor din Singapore in fata Serenei Williams, scor 6-3, 6-0.

Romanca a pastrat-o pe sportiva din Statele Unite in concurs atunci cand a castigat setul al doilea al partidei cu Ana Ivanovici, ultima din faza grupelor.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
cristi,  31.10.2014 13:55

acu' dupa ce a pierdut Halep finala o ridicati in slavi... dupa 6-0, 6-2 in grupe cu Serena, deabia asteptati o noua revansa si ziceati ca "Halep sa se bucure cat mai poate"... morcovisti de americani... si da trebuia sa piarda anume sa nu ma de-a cu ochii de Serena, a fost o strategie proasta a lui Halep...

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii