A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716024811.1441.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"Am facut cea mai mare greseala din viata mea". Cum arata barbatul cu care aceasta tanara s-a casatorit fara sa-l vada inainte
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-07-2014, ora 10:58

"Am facut cea mai mare greseala din viata mea". Cum arata barbatul cu care aceasta tanara s-a casatorit fara sa-l vada inainte

Articol de Madalina Irimia

Un experiment social extrem. Asa isi descriu producatorii "Married at First Sight" (n.r. "Casatoriti la prima intalnire") emisiunea care urmeaza sa debuteze in curand pe micile ecrane ale americanilor.

In clipul promotional difuzat zilele trecute de televiziunea americana FYI, Jamie Otis, in varsta de 27 de ani, o asistenta din Harlem, se casatoreste cu Doug Hehner, un reprezentat de vanzari si salvamar, in varsta de 31 de ani.

"Merg spre altar si sunt foarte speriata. Este cel mai cumplit sentiment. Nu ma simt deloc atrasa de acest barbat. Ma casatoresc chiar in aceste momente cu o persoana pe care nu o cunosc. Prin minte imi trece ca am facut cea mai mare greseala din viata mea", se aude pe fundal vocea lui Jamie, in timp ce pe ecrane curg secvente din ceremonia religioasa.

Emisiunea, un format austriac, cumparat de SUA si cel mai recent de Australia, este descris ca un "experiment social extrem". Toti cei care au participat la preselectii au fost evaluati de un sexolog, de un expert in probleme spirituala, de un psiholog si de un sociolog. Producatorii se apara si spun ca emisiunea incearca sa verifice teoria potrivit careia stiintele sociale pot determina succesul in casatorii.

Sase perechi de tineri, cu varste cuprinse intre 25 si 33 de ani, se vor casatori in emisiunea care va debuta in curand pe FYI.

     
Tag-uri: nunta, mire, infatisare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii