A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713499458.4296.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alina Gorghiu a demisionat de la sefia PNL
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
13-12-2016, ora 05:06

Alina Gorghiu a demisionat de la sefia PNL

Articol de Cristian Amariei
Alina Gorghiu si-a depus mandatul de la sefia Partidului Național Liberal, dupa rezultatele inregistrate la alegerile din 11 decembrie. Iar, potrivit unor surse citate de News.ro, Ilie Bolojan a demisionat din functia de secretar general PNL, iar Cristian Busoi de la sefia filialei Bucuresti.
Liderii de organizatii PNL care au obtinut rezultate peste media nationala a partidului la alegerile parlamentare au fost convocati la o sedinta luni seara, la ora 18.00, la sediul central al formatiunii. Motivul sedintei era gasirea unei solutii de compromis pâna la congresul de anul viitor, când va fi aleasa noua garnitura de lideri ai formatiunii.

Alina Gorghiu a demisionat insa inainte de aceasta sedința. Ea facut anunțul intr-o conferința de presa, fara sa raspunda la intrebari.

Gorghiu a precizat ca mai sunt si alte persoane din conducerea partidului si lideri de filiale care au decis sa isi asume rezultatul de la alegeri.

„inca de ieri am avut discuții cu colegii, liderii din teritoriu, conducerea centrala si pentru mine nu exista alt gest decât depunerea mandatului”, a declarat Alina Gorghiu.

De asemenea, ea a mai anunțat ca mâine la 12:00 Biroul Politic Național pentru a convoca Convenția Naționala. Totodata, va fi stabilita conducerea interimara a partidului.
sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: Alina Gorghiu, PNL
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
seo,  03.10.2022 00:15

If any of you is interested in printing companies, visit https://www.digitekprinting.com/poster-prints site. I was really impressed as I ordered a lot of copies and they surely delivered it on time given the time that they had. Not only that, the outputs really have vivid colors and very defined details.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii