A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714085190.2761.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alimente „rele” ce te ajuta sa slabesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-08-2016, ora 09:09

Alimente „rele” ce te ajuta sa slabesti

Articol de Madalina Irimia
Intr-o dieta de slabire, trebuie sa eviti alimentele bogate in calorii. Asa scrie la carte. Unele dintre ele, insa, contin multe proteine care tin de foame pentru mai mult timp si, daca sunt consumate cu moderatie te pot ajuta sa slabesti, in loc sa te ingrasi. Iata care sunt acestea:

Ouale

Cand vine vorba despre mancare sanatoasa, putine alimente au starnit la fel de multe dezbateri precum ouale. Ultimele cercetari au aratat ca un ou pe zi este recomandat pentru continutul sau nutritional celor mai multi dintre adulti. Iar daca este consumat la micul dejun nu face decat sa te ajute sa pierzi in greutate, asta deoarece ouale contin proteine, iar proteinele mancate dimineata ii vor oferi stomacului tau senzatia de satietate, deoarece se digera mai greu.

Friptura

De ani de zile, expertii in nutritie ne-au admonestat ca mancam prea multa carne rosie. Insa friptura nu este intotdeuna daunatoare taliei de viespe. De fapt, o bucata de friptura de vita slaba contine mai putine grasimi saturate decat aceeasi cantitate de piept de pui fara piele. Ca si ouale, friptura de vita este o sursa de proteine ce te va ajuta sa te simti plina mai multa vreme. Pentru a te bucura de o cantitate mare de proteine alege muschiul de vita, muschiuletul sau alt sortiment de carne slaba si fii atenta la marimea portiei care nu trebuie sa depaseasca mai mult decat dimensiunea palmei tale.

Carnea de porc

Carnea de porc are o reputatie proasta, iar in dictionarul nutritionistilor trmenul de ”porc” reprezinta un cumul de excese. Iata ca de fapt carnea de porc nu este chiar atat de rea. In ziua de azi, muschiul de porc este cu 31% mai slab decat era in urma cu 20 de ani, motiv pentru care, aceasta sursa de proteine aduce beneficii similare cu cele ale fripturii de vita.

Pastele

In loc sa eviti pastele atunci cand esti la dieta, mai bine schimba-le cu acelea integrala si micsoreaza putin portia. Cercetatorii sugereaza ca aceia care mananca doua portii de alimente integrale pe zi, au mai multe sanse sa slabeasca si sa se mentina la o greutate corporala sanatoasa. Conform unui studiu recent a manca alimente integrale in locul celor rafinate, te poate ajuta sa arzi grasimea de pe abdomen.

Continuarea aici
     
Tag-uri: alimente, slabit, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii