A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714089665.2814.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alimente care ard grasimile si intaresc ficatul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-05-2015, ora 10:48

Alimente care ard grasimile si intaresc ficatul

Articol de Cristian Amariei
Ce mananci este foarte important, daca vrei sa ai o silueta de invidiat si o sanatate de fier. Afla ce alimente ard grasimi si intaresc ficatul.

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos are proprietati antiinflamatorii si antibacteriene, este plin de antioxidanti si stimuleaza metabolismul si ajuta digestia. Toate aceste beneficii il pun in topul alimentelor care ard cele mai multe grasimi. il poti folosi si la gatit, deoarece nu devine toxic la temperature ridicate.

Fructele tropicale

Fructele tropicale nu ar trebui sa lipseasca din nicio dieta sanatoasa. Atunci cand sunt bine coapte, beneficiezi la maximum de nutrientii lor, iar zaharul este mai usor de sigerat. Fiind si bogate in antioxidanti, fructele tropicale iti stimuleaza metabolismul sa arda grasimile.

Sucul proaspat de portocale

Sucul proaspat de portocale, fara aditivi, conservanti sau zahar adaugat, este bogat in potasiu, magneziu si vitamina C, nutrienti care ajuta la detoxificarea ficatului.

Continuarea pe unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii