A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715202722.3145.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“Agronomiada” 2012. Vezi ce premii au obtinut studentii de la USAMV Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

EDUCATIE
15-05-2012, ora 07:08

“Agronomiada” 2012. Vezi ce premii au obtinut studentii de la USAMV Iasi

Articol de Madalina Irimia

Studentii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi au reusit sa obtina rezultate foarte bune in cadrul competitiei studentesti “Agronomiada” 2012. La editia a 24-a a concursului studentesc care a avut loc la Bucuresti, in perioada 10 – 13 mai, de la USAMV Iasi au participat 54 de studenti si 13 cadre didactice.

Delegatia Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi s-a intors de la “Agronomiada” cu 22 de premii, studentii ieseni reusind sa se claseze pe locuri fruntase atât la probele din cadrul concursului profesional-stiintific, cât si la competitiile sportive.

Evenimentul studentesc, gazduit in acest an de Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Bucuresti, a constat intr-o competitie la mai multe discipline profesionale din cadrul agriculturii, horticulturii, zootehniei si medicinii veterine si trei sportive (fotbal, volei si pescuit sportiv).

Studentii USAMV Iasi au reusit sa obtina câte sase locuri I si II, sapte locuri III si trei mentiuni. La “Agronomiada” 2012 au concurat toate universitatile agronomice din România, Facultatea de Agricultura si Horticultura din cadrul Universitatii Craiova si Universitatea Agrara de Stat din Republica Moldova. Anul viitor, concursul profesional-stiintific si sportiv, “Agronomiada”, se va desfasura la Timisoara.

     
Tag-uri: USAMV, Iasi, studenti, premii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii