ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-06-2013, ora 14:06

Afla cum poti scapa de acneea de pe spate si decolteu inainte de sezonul costumelor de baie

Articol de Madalina Irimia

Cosurile si acneea nu mai sunt neplaceri rezervate doar pentru adolescenti. Un studiu recent al Academiei Americane de Dermatologie indica faptul ca acneea este o afectiune a pielii tot mai des intalnita in cazul femeilor de 20 si ceva de ani si chiar mai in varsta.

Daca te numeri printre persoanele afectate de acnee, nu dispera! Respecta sfaturile simple de mai jos si iti poti recapata pielea frumoasa. In caz ca acestea nu functioneaza, insa, te sfatuim sa apelezi la un dermatolog.

Evita stresul

Stresul determina glanda pituitara sa creasca productia de hormoni, ceea ce stimuleaza glandele suprarenale. Din cauza stresului, glandele suprarenale secreta androgen. Hipersecretia de androgen va stimula productia de sebum in exces, ceea ce va duce la blocarea porilor si la aparitia cosurilor.

Exfoliaza-ti delicat pielea

La fel ca si fata, si spatele are nevoie de ingrijire si atentie speciala. Un remediu simplu si eficient pentru a vindeca acneea de pe spate e exfolierea celulelor moarte cu sare de la Marea Moarta (gasesti diferite marci la magazinele naturiste). De asemenea, poti aplica un gel pe baza de aspirina pe zonele afectate (intreaba la farmacie de astfel de produse).

Integral pe perfecte.ro

Foto: femina.rol.ro

     
Tag-uri: acnee, corp, plaja
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii