ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-05-2015, ora 12:12

Adina Samson, iubita lui Gheorghe Nichita, a recunoscut ca a fost batuta si amenintata de edilul Iasului

Articol de Cristian Amariei
Adina Samson, iubita edilului Gheorghe Nichita, le-a povestit marti jurnalistilor care o asteptau in fata primariei Iasi ca a fost batuta de acesta, fapt pentru care femeia a decis sa faca plangere la Parchet.

”Am fost amenintata cu moartea. A trimis un individ sa ma ameninte, eram cu sora mea. M-a cerut in casatorie de nenumarate ori. Eu l-am refuzat. Cum sa ma casatoresc cu acest om. M-a si lovit. Din cauza geloziei, mi-a dat doua palme, intr-un apartament. Mi-a zis ca daca ma marit cu el, o sa-mi dea un apartament de serviciu si o sa-mi faca diferite afaceri. El mergea la psiholog ca sa-si rezolve problemele din copilarie. Parea un om normal la inceput, care stie ce vrea de la viata. De asta mi-a placut de el la inceput. Eram urmarita, am fost batuta. Primarul Nichita mi-a spus ca el este singura mea optiune in viata, atunci cand i-am transmis ca vreau sa am o relatie cu altcineva, o relatie normala, sa fac un copil... Am facut plangere la Parchet", a spus Adina Samson.

Gheorghe Nichita va fi cercetat in libertate sub control judiciar, ca si seful Politiei Locale iesene si seful de serviciu din institutie, retinuti joi seara de procurorii DNA, a hotarat Tribunalul Bucuresti.

Primarul Iasiului a fost retinut vineri de procurori, el fiind acuzat de instigare la folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in forma continuata (cinci acte materiale), instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, instigare la acces ilegal la un sistem informatic si instigare la operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Potrivit DNA, in perioada ianuarie — aprilie, Nichita, abuzand de functia de primar, i-a determinat pe Hliboceanu si Avirvarei, dar si pe alte persoane din cadrul institutiei pe care o conducea sa efectueze, personal sau prin intermediari, verificari in baze de date care contin informatii ce nu sunt destinate publicitatii, iar ulterior sa le foloseasca si sa permita accesul unor persoane neautorizate la acestea, pentru a obtine personal foloase nepatrimoniale necuvenite.

In aceeasi perioada, Nichita este acuzat ca i-a determinat cu intentie pe cei doi politisti sa isi indeplineasca in mod defectuos atributiile de serviciu, prin efectuarea, fie personal, fie prin intermediul altor angajati ai Politiei Locale, a unor activitati de supraveghere a unei persoane, cu consecinta prejudicierii intereselor legale ale institutiei din care faceau parte si pentru a obtine un folos nepatrimonial necuvenit.

Procurorii sustin ca Gheorghe Nichita le cerea sefilor din Politia Locala Iasi sa puna functionarii din subordine sa-i supravegheze iubita — Adina Samson, care avea montat inclusiv un sistem de urmarire GPS pe autoturism.

Mai mult, membri ai clanului "Corduneni" ar fi fost implicati in amenintarea unui barbat, care s-a intalnit pe 25 aprilie la o terasa cu Adina Samson.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Mihai,  05.05.2015 13:22

Dacă vei începe să cultivi gânduri de prosperitate, imaginându-ţi că eşti un om foarte bogat înconjurat de un ocean de energie mentală şi înotând într-o mare a abundenţei, corpul şi mintea ta vor intra instantaneu pe vibraţia prosperităţii, iar tu vei începe să atragi literalmente, la fel ca un magnet, tot ceea ce îţi e necesar pentru a deveni bogat. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email mihai268@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii