ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-02-2016, ora 11:14

Actorii si regizorii nominalizati pentru Oscar vor primi cadouri de 200.000 de dolari

Articol de Madalina Irimia
Toti actorii si regizorii nominalizati la Oscar vor primi cadouri-surpriza cu produse de infrumusetare si alte experiente de lux de la branduri ce spera sa-si faca o adevarata campanie de promovare de pe urma celebrelor distinctii acordate de Academia de Film americana.

Nominalizatii Oscar din acest an la categoriile principale vor pleca acasa cu pungi continand cadouri de 200.000 de dolari - articole esentiale precum liftinguri mamare, jucarii sexuale si un tur de 15 zile in Japonia.

Toti actorii si regizorii nominalizati la Oscar vor primi pungile cu bunatati de lux de la compania Distinctive Assets, cu sediul in Los Angeles, care lucreaza cu firme care spera sa valorifice faima celor care spera la dobandirea unui Oscar. Valoarea cadourilor din acest an a ajuns la o suma-record, dupa ce anul trecut a cuprins bunuri in valoare de 120.000 de dolari, potrivit ziarului The Guardian.

Cel mai scump bun inclus in cadourile pentru 2016 este o calatorie de zece zile la prima clasa in Israel (55.000 de dolari), urmata de un tur in Japonia, in valoare de 45.000 de dolari. Pachetele includ si un an de inchiriere nelimitata a unor vehicule marca Audi, servicii in valoare de 45.000 de dolari, precum si un stoc de creme de piele Lizora, in valoare de 31.200 de dolari.

Femeile nominalizate vor primi si o jucarie sexuala in valoare de 250 de dolari.
Favoritul pentru pozitia de cel mai bun actor, Leonardo DiCaprio, nu va fi prea impresionat de cadoul pe care il va primi, cel mai probabil "liftingul mamar de tip vampir" in valoare de 1.900 de dolari, o procedura chirurgicala care foloseste propriul sange al pacientului pentru obtinerea unui "decolteu mai rotund fara ajutorul implanturilor" - ultima tendinta in materie la Los Angeles.

DiCaprio ar putea opta si pentru terapia laser pentru piele, in valoare de 5.530 de dolari, sau pentru o tigara electronica de 249 de dolari, oferita tot de Distinctive Assets (desi Academia de Film a interzis utilizarea tigarilor electronice in timpul ceremoniei pentru decernarea premiilor).

De asemenea, printre cadourile acestui an se va numara si o donatie de 6.300 de dolari pentru hrana animalelor din adaposturi.

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar va avea loc pe 28 februarie, in Los Angeles. Evenimentul va fi prezentat de actorul de comedie Chris Rock.

Lungmetrajele "The Revenant", de Alejandro Gonzalez Inarritu, si "Mad Max: Fury Road", de George Miller, au primit cele mai multe nominalizari - 12, respectiv 10 -, inclusiv la categoria "cel mai bun film", si sunt marile favorite la cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar.

Sursa: mediafax.ro
     
Tag-uri: actori, cadouri, oscar
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii