ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-10-2014, ora 16:14

Actiune la Pascani pentru prevenirea infractiunilor contra patrimoniului

Articol de Cristian Amariei

In cadrul campaniei „ Saptamana Prevenirii Criminalitatii”, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Pascani, au organizat o actiune pe data de 1 octombrie, intre orele 08:00–14:00, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor contra patrimoniului, cat si pentru identificarea, aducerea la audieri si luarea masurilor legale fata de cei care se sustrag de la cercetari pentru comiterea unor astfel de fapte.

Conform IPJ Iasi, „A fost identificata O. Minodora, de 56 ani, din mun. Pascani, banuita ca in luna august a.c. ar fi sustras din locuinta persoanei vatamate P. Mihai, suma de 4000 lei. Prejudiciul a fost recuperat partial, iar cercetarile continua cu banuita in stare de libertate. La finalizarea cercetarilor, dosarul va fi inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani cu propunere procedurala.”

In cadrul actiunii au fost efectuate 4 controale in locuri de interes politienesc si au legitimate 25 persoane, 3 dintre acestea fiind conduse la sediul politiei. Au fost controlate 6 societati comerciale ( magazine de bijuterii, case de amanet,etc).

Foto: mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Corey White,  25.01.2023 10:42

I really feel compassion for them and this is just something not be wondered at because I simply wonder as how many things there are which I have to see written just for the sake of completing my diploma assignment writing online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii